BHV plannen, was het eerste vergaderpunt

bhv plannen

BHV plannen, stond boven aan in de vergaderlijst. Dit was op korte termijn erg van belang omdat wij met ons bedrijf in twee maanden tijd flink zijn uitgebreid. Je moet natuurlijk met alle risico’s rekening houden en daarom moesten wij zo spoedig mogelijk mensen laten opleiden om in geval van nood de juiste hulp te kunnen bieden aan collega’s. 

Wij hebben een bouwbedrijf waarbij wij allen dagelijks met risico’s te maken hebben. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een goed bedrijf die ook in deze tak rekening houdt met onze risico’s. Want onze mensen weten wel met de machines en dergelijke om te gaan. Maar niet iedereen weet wat zij moeten doen als er iets mis gaat.

bhv plannen

Goed opgeleide medewerkers

Inmiddels hebben een flink aantal van onze medewerkers deelgenomen aan de BHV plannen die op onze branche is afgestemd. Dit geeft een zeer prettig gevoel voor iedereen. Wij hebben alleen maar goed opgeleide mensen in dienst die kennis en ervaring hebben in het vak. Nu hebben zij dit ook als er een ongeluk gebeurd. Hierdoor kan de schade zo goed mogelijk worden beperkt en dat werkt natuurlijk wel zo veilig voor iedereen.